Text Size

Agenda

Bekwaamheidsattest 14/10/2017 om 10u

  • mogelijkheid tot behalen zoetwater en zeewaterattest
  • deelnemers krijgen gratis ontbijt vanaf 9u
  • deelnemers mogen zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of de zusterverenigingen verzamelen de deelnemers en sturen die dan gezamelijk door)
  • inschrijven ten laatste tot 12 oktober (erna = geen ontbijt :-)

Ledenvergadering van 16 december 2017

Nostalgie + …. Ra, ra wat denkt u?

 De laatste vergadering van het jaar maken wij er een gewoonte van om terug te blikken op de activiteiten van het verlopen jaar: clubuitstap, paasontbijt, sinterklaasfeest zijn er maar enkele van. Dit om aan te tonen dat onze club niet bij de pakken blijft zitten.
Het wordt zeker een leuke avond met anekdotes en lachwekkende beeldjes.
Na de pauze gaan wij een beetje de ernstiger toer op en, hoe kunnen jullie het raden,
praten wij over het verloop van de organisatie voor "AQUARIANA 2018" die met rasse schreden er aankomt.
Het wordt dus niet alleen een leuke avondvertoning maar, en daar ben ik zo vrij in om dit te benadrukken: AQUARIANA 2018 moet een tentoonstelling worden om de vingers van af te likken. Dit kan enkel slagen door toedoen van u allen.

Ledenvergadering van 01 december 2017

 Midden-Amerikaanse cichliden - Dirk Van Damme

 In normale omstandigheden zou dhr. Bruno Machis deze ledenvergadering invullen door over dwergcichliden te praten. Bruno laat zich echter verontschuldigen wegens drukken werkomstandigheden. Gelukkig hebben wij iemand gevonden die ons uit de nood wil helpen in de persoon van dhr. Dirk Van Damme. Wij hopen dat niemand het ons zal kwalijk nemen dat wij tweemaal na elkaar dezelfde spreker hebben uitgenodigd. Waar de nood het hoogst is, is de redding nabij. Wij kunnen echter garanderen dat de kwaliteit van de voordracht van Dirk niet zal onderdoen ten opzichte van het oorspronkelijk programma. Waar Bruno het over dwercichliden ging hebben, zal Dirk ons onderhouden over hun opponenten zijnde de Midden-Amerikaanse cichliden die bekend staan om hun robuust uiterlijk en zeker mogen gerekend worden onder de reuzen van de tropische vissenwereld.
Dirk heeft als het ware zijn hart verpand met deze vissoorten, hoewel hij de laatste jaren ook geïnteresseerd is in cichliden die behoren tot het Zuid-Amerikaanse continent en zelfs Azië. Getuige hiervan is zijn voordracht over Aziatische vissen die hij onlangs in onze club gegeven heeft.
Via deze intro willen wij Dirk bedanken voor zijn spontane medewerking en dit kunnen wij het best doen door massaal te komen luisteren naar zijn uiteenzetting.
Wees ook gerust: in de programmering van volgend jaar gaan wij Bruno terug contacteren om zijn voordracht te brengen over de dwergcichliden.

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Aanmelden