Text Size

Ledenvergadering van 21 november 2015

Het houden van Tanganjika- en Malawicichliden – Wat men onze vijver?

Vanavond zal deze vergadering uitgesplitst worden in 2 delen. Onze “veteraan” in het vak André De Jonge zal ons in het eerste deel vergasten met een voorstelling over cichliden uit het Tanganjika- en Malawimeer. Al jaren heeft André een voorliefde voor de vissen die voorkomen in deze beide slenkmeren. Ik kan het mis hebben maar deze uit het Malawimeer liggen hem volgens mij het meest aan zijn hart. Qua verzorging komt zijn vispopulatie zeker niets tekort. Zijn er veranderingen in zijn waterwaarden: Ph, GH, KH enz. is André er als de kippen bij om in te grijpen.

Na de pauze gaat André het over een andere boeg gooien en gaat hij ons iets brengen over zijn ervaringen met een tuinvijver. Wat kan er rustiger zijn dan op een warme zomeravond aan de rand van uw vijver te zitten met een goed boek, een heerlijk wijntje en te genieten van al wat in en rond de vijver aan het gebeuren is? Met zijn jarenlange ervaring is hij de aangewezen man om ons te wijzen op wat wij zoal moeten letten om onze waterpartij gezond te houden.

Het is altijd leuk om een spreker uit onze eigen rangen te hebben. Ik reken er dan ook op om, door uw opkomst, hem hierin te steunen.

NieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden