Text Size

Ledenvergadering van 19 maart

Inrichten van nanno aquaria door Jan Jacobs en Jean-Pierre Legiest
In vroegere tijden kon het aquarium niet groot genoeg zijn. De maximale beschikbare ruimte werd ingenomen door een aquarium dat er juist inpaste. Soms wel tot groot ongenoegen van onze echtgenote of echtgenoot. De laatste tijd is er een nieuwe tendens ontstaan door ons te focussen op de zogenaamde "nanno" aquaria. Dit zijn miniatuuraquaria die, mits de juiste inrichting en bezetting, ware schilderijtjes kunnen
uitmaken in uw leefruimte. Deze ledenvergadering is aldus uitsluitend gewijd aan het inrichten van dergelijke levensgemeenschappen. Enerzijds gaat Jan Jacobs het hebben over een zeewater-nannoaquarium. Velen zijn van mening dat dit niet mogelijk is voor een zoutwateraquarium. Wel, Jan gaat ons het tegendeel bewijzen.

Daartegenover gaat Jean-Pierre Legiest het hebben over het inrichten van een zoetwater nannoaquarium. Wat zijn de verschillen, wat zijn de mogelijkheden, op wat moeten wij letten enz. allemaal factoren die Jean-Pierre ons gaat toelichten.
Persoonlijk ben ik van mening dat de moeilijkheidsgraad lager ligt dan bij een "zeewaterbakske". Het is aan de sprekers om het tegendeel te bewijzen.
Kom Jean-Pierre en Jan steunen in hun betoog! Zij zullen dit ten zeerste appreciëren.

NieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden