Text Size

Ledenvergadering van 01 december 2017

 Midden-Amerikaanse cichliden - Dirk Van Damme

 In normale omstandigheden zou dhr. Bruno Machis deze ledenvergadering invullen door over dwergcichliden te praten. Bruno laat zich echter verontschuldigen wegens drukken werkomstandigheden. Gelukkig hebben wij iemand gevonden die ons uit de nood wil helpen in de persoon van dhr. Dirk Van Damme. Wij hopen dat niemand het ons zal kwalijk nemen dat wij tweemaal na elkaar dezelfde spreker hebben uitgenodigd. Waar de nood het hoogst is, is de redding nabij. Wij kunnen echter garanderen dat de kwaliteit van de voordracht van Dirk niet zal onderdoen ten opzichte van het oorspronkelijk programma. Waar Bruno het over dwercichliden ging hebben, zal Dirk ons onderhouden over hun opponenten zijnde de Midden-Amerikaanse cichliden die bekend staan om hun robuust uiterlijk en zeker mogen gerekend worden onder de reuzen van de tropische vissenwereld.
Dirk heeft als het ware zijn hart verpand met deze vissoorten, hoewel hij de laatste jaren ook geïnteresseerd is in cichliden die behoren tot het Zuid-Amerikaanse continent en zelfs Azië. Getuige hiervan is zijn voordracht over Aziatische vissen die hij onlangs in onze club gegeven heeft.
Via deze intro willen wij Dirk bedanken voor zijn spontane medewerking en dit kunnen wij het best doen door massaal te komen luisteren naar zijn uiteenzetting.
Wees ook gerust: in de programmering van volgend jaar gaan wij Bruno terug contacteren om zijn voordracht te brengen over de dwergcichliden.

NieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden