Text Size

torhout

Ledenvergadering van zaterdag 20 januari 2018: Het belang van levend voer of het maken van achterwanden door Glenn Columbier

Jullie zullen zich misschien afvragen waarom er in deze intro sprake is van twee verschillende onderwerpen, enerzijds het belang van levend voer, anderzijds het zelf maken van achterwanden. De reden daarvoor is nochtans redelijk logisch… Aangezien het in het putje van de winter niet zo evident is om levend voer te vangen,  zal hij een plan b voorzien.

Glenn zal het in zijn initiële redevoering hebben over het vangen van levend voer en waarom dat nu net nuttig is voor onze tropische vissen. Er wordt didactisch materiaal voorzien onder de vorm van verschillende levende voedseldieren.

Indien het plan b wordt, geeft hij zijn voordracht over het maken van achterwanden en dan wordt hij bijgestaan door de heer David Sobry.

Ik ben ervan overtuigd dat beide voordrachten door jullie geapprecieerd zullen worden en niet getreurd… Zowel de ene als de andere voordracht kan ook op een latere datum gegeven worden, zodanig dat iedereen aan zijn trekken komt.

Afwezigen zullen dus sowieso ongelijk hebben!

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden