Text Size

Ledenvergadering 18/06 - uitstap - om 14u

Wie heeft er zin in een ontdekkingstochtje?!
Onder de noemer van "het mag ook eens iets anders zijn" laten we de traditionele ledenvergadering even voor wat het is en trekken we er op een zaterdagnamiddag gezamenlijk op uit. Hoe wijs is da nie?!

Op zaterdag 18 juni rijden we richting Wetteren. In de Jabekestraat bevindt zich de mooie grote tuin van de familie Van Durme. Deze heeft de toepasselijke naam 'De Wetterse Watertuin', want grote en kleine waterpartijen zorgen ervoor dat allerlei amfibieën hier een aparte leefwereld hebben. De rustige ligging aan de zuidkant van een bos, de talrijke zithoekjes en de leuke tuinideeën nodigen uit om er tot rust te komen. In de tuin bevindt zich een grote collectie waterplanten geschikt zowel voor poelen als om, in kuipen, op het terras of het balkon te staan. Ook cornussen, hortensia's, hosta's, klein fruit, … kan je hier bewonderen.

Het is de bedoeling om met een paar wagens te carpoolen zodat we onze ecologische voetafdruk en kosten kunnen delen.
Om deel te nemen dien je wel even in te schrijven (via de bar of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) vóór 11 juni.

Afspraak op 18 juni om 14u aan het clublokaal.
Tot dan?!

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden